Samarbete med konsulter

Pensionsinformation jobbar med utbildning inom pension och kapitalförvaltning. Idag finns det för många säljare inom bank och finans och för få riktiga rådgivare. Därför kommer privatpersoner men framförallt egen företagare i kläm. De får mindre bra förslag om pensionslösningar när det istället finns bättre, enklare och framförallt billigare lösningar att lösa sin framtida inkomst på. Allt handlar om kunskapen kring kombinationen av lön, pension, utdelning och vilande aktiebolag. Kunskapen att kombinera det här maximalt är viktigt för att säkra och trygga framtida pengar som pensionär.

Vi har funnits i flertalet år och har tusentals kunder både företag & privatkunder. Vi söker nu partnerskap med olika redovisningskonsulter runt om i landet för att hjälpa till att utbilda egen företagare inom ämnet Pension. De samarbeten vi föreslår består bland annat i att vi kan arrangera gemensamma grupputbildningar under ert varumärke eller vårt. Vi kan även utbilda kunder enskilt och ni får en kick-back alt. att vi båda parter utbildar kunderna enskilt. Behovet är gigantiskt och vi hoppas på att komma i kontakt med er för att kunna se om vi tillsammans kan hjälpa företagare till bättre lösningar för sin framtida försörjning.

Vi samarbetar redan idag med Åhnberg & Partners www.ahnbergpartners.se. Vill ni bli samarbetspartner med oss kan du kontakta oss på 010-550 71 99 alt. info@pensionsinformation.ne

HUR HANTERAR DU DIN PENSION PÅ BÄSTA SÄTT?

Ibland behöver man lite hjälp för att komma igång. Då är våra Webinar om Pension en bra lösning. Anmäl dig till nästa utbildningstillfälle genom att fylla i dina kontaktuppgifter. Det är kostnadsfritt att delta. Välkommen!

NÄSTA WEBINAR - NU PÅ MÅNDAG
KOSTNADSFRITT ATT DELTA

    Välj tid